Порівняльний аналіз методів визначення рейтингів університетів України - Руженцев, І. В.; Семенець, В. В.; Ставицька, О.; Нестерцов, Р. (Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2016)
Проведено порівняльний аналіз методів визначення рейтингів певної групи університетів України на реальних даних їх діяльності. Наведено рекомендації щодо прогнозу поліпшення надання освітніх послуг цими університетами.
Keywords: рейтинги університетів; освітні послуги; вищі навчальні заклади; визначення показників рейтингів