Лазер з НВЧ накачуванням - Семенець, В. В.; Копоть, М. А.; Грицунов, О. В.; Юнусов, Е. Е. (My University, 2019)
Корисна модель належить до квантової електроніки і може бути використана при проектуванні і розробці нових лазерних пристоїв.
Keywords: квантова електроніка; лазерні пристрої; НВЧ; лазер