«Традиційні цінності»: їх місце і роль у формування правової та політичної культури росії - Ломака, В. С. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2024)
Наукова робота присвячена дослідженню концепції традиційних цінностей у внутрішній і зовнішній політиці росії, а також використання на тимчасово окупованих територіях України. Авторка проаналізувала практику закріплення традиційних цінностей у законодавстві країни-агресора та зробила відповідні висновки. The research paper is devoted to the study of the concept of traditional values in the domestic and foreign policy of Russia, as well as its use in the temporarily occupied territories of Ukraine. The author analyzes the practice of enshrining traditional values in the legislation of the aggressor country and draws relevant conclusions.
Keywords: традиційні цінності; правова культура; політична культура; traditional values; legal culture; political culture