Спосіб диференційної діагностики моторної функції товстої кишки у дітей - Бєлоусова, О. Ю.; Зімницька, Т. В.; Семенець, В. В.; Крук, О. Я. (ХМАПО, 2005)
Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до дослідження рухової активності товстого кишечнику і може бути використана в гастроентерології та дитячій гастроентерології.
Keywords: моторна функція; товста кишка; діагностика