Методи керування на основі нечіткого планування посилення ПІД-регуляторів - Северіна, А. О. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів керування на основі нечіткого планування посилення ПІД-регуляторів, а також представлення ПІД-регуляторів VCS-FGS для підключених до електромережі частотно-регульованих вітроелектричних систем. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено детальний аналіз сучасних методів керування ПІД-регуляторами, розроблено нові підходи до нечіткого планування посилення і проведено численні експерименти, які підтверджують ефективність запропонованих методів. Практична цінність роботи підтверджується можливістю застосування розроблених методів у різних промислових системах, що робить роботу важливим внеском у розвиток теорії автоматичного керування.
Control Methods Based on Fuzzy Planning of PID Controller Gains
Keywords: система перетворення енергії вітру; нечітка логіка; генератор системи Xilinx; FPGA; регулятор пропорційної інтегральної похідної