Потокові моделі та методи маршрутизації в інфокомунікаційних мережах: відмовостійкість, безпека, масштабованість - Лемешко, О. В.; Єременко, О. С.; Невзорова, О. С. (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2020)
Монографія присвячена питанням, пов’язаним із синтезом математичних моделей і методів маршрутизації, які б слугували подальшою теоретичною основою перспективних протоколів маршрутизації та технологічних засобів управління трафіком для підвищення якості обслуговування, відмовостійкості та масштабованості інфокомунікаційних мереж, а також рівня їх мережної безпеки. Робота призначена для науково-педагогічних працівників, зокрема магістрантів, аспірантів і докторантів, які працюють у галузі інфокомунікацій та мережної безпеки.
Flow-based routing models and methods in infocommunication networks: resilience, security, scalability
Keywords: інфокомунікаційні мережі; маршрутизація; математичні моделі та методи; відмовостійкість; масштабованість