Високошвидкісна комп’ютерна мережа установи на основі оптичних ліній зв’язку - Кураксін, Є. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка проекту волоконно-оптичної мережі, яка забезпечить широкосмуговий доступ до інтернету абонентам, які проживають у багатоквартирних будинках міста. З цією метою технології будуть порівняні шляхом аналізу, та розроблена нова топологія мережі. Найкраще рішення буде обрано на основі технічного аналізу.
High-Speed Computer Network of the Institution Based on Optical Communication Lines
Keywords: багатоквартирний будинок; широкосмуговий доступ до інтернету; волоконно-оптична мережа