Інформаційна етика менеджера при здійсненні антикорупційного кадрового менеджменту - Гладкий, В. В. (КНУКіМ, 2022)
У доповіді окреслюються актуальні проблемні питання збереження балансу між обов’язками менеджера запобігати порушенню законних інтересів компанії, а також не допускати при цьому порушення прав працівників компанії (зокрема, в контексті користування ними інформацією, яка стала їм відомою у зв’язку із виконанням трудових обов'язків). При цьому відповідна проблематика доповідачем розкривається у контексті здійснення менеджером заходів із забезпечення антикорупційної безпеки компанії, яка повинна бути у достатній мірі пронизаною стандартами етики. У підсумковій частині доповіді узагальнюються результати наукової розвідки, а також формулюються авторські пропозиції з приводу комплексного удосконалення нормативно-правового забезпечення діяльності менеджера при здійсненні антикорупційного кадрового менеджменту в Україні, що узгоджуватимуть його дії із критеріями етики.
Information ethics of the manager in the implementation of anti-corruption personnel management
Информационная этика менеджера при осуществлении антикоррупционного кадрового менеджмента
Keywords: антикорупційна безпека; антикорупційний менеджмент; етика; корупція; обов’язки менеджера; організаційний менеджмент; права працівників; стандарти етики