Універсальний пристрій для контролю доступу у приміщення - Кожухар, С. І.; Сайківська, Л. Ф. (CPN Publishing Group, 2022)
У роботі представлено розробку пристрою контролю доступу у приміщення, де необхідно надавати багаторазовий доступ до приміщення за обмежений час користувачам, які постійно змінюються.
Keywords: контроль доступу; захисть приміщення; RFID-мітка; RFID-зчитувач; Arduino