Аналіз інформаційних процесів обміну даними у системі контролю повітряного простору - Обод, І. І.; Стрельницький, О. О.; Свид, І. В.; Семенова, Є. Ю. (Системи озброєння і військова техніка, 2016)
У статті, на основі розгляду фундаментальних міркувань щодо деталізації архітектури спостереження повітряного простору, котрі витікають з потреби задовольнити основні вимоги інформаційного забезпечення споживачів, розглянута інформаційна структура розповсюдження даних спостереження в системи контролю повітряного простору,основні вимоги до передачі даних спостереження та якісні вимоги до мережі розповсюдження даних спостереження.
Keywords: інформаційне забезпечення; спостереження повітряного простору