Методы извлечения ассоциативных правил в интеллектуальных системах диагностирования - Зайко, Т. А. (My University, 2014)
Мета дисертації - розробка методів видобування асоціативних правил для підвищення рівнів узагальнення асоціативних правил в інтелектуальних системах.Об'єкт дослідження - процес побудови асоціативних правил. Предмет дослідження-методи видобування асоціативних правил в інтелектуальних системах.
Keywords: асоціативні правила; база транзакцій; діагностування; інтерпретовність; нейро-нечітка мережа; association rule; base of transactsons; dsagnostics; interpretability; neuro-fuzzy network