Матеріали для виготовлення елементів фірмового стилю кав’ярні «1654» - Білець, Д. Ю.; Рула, Д. Є. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі розглянуто доцільність розробки фірмового стилю для кав’ярні «1654» як ефективного інструменту брендингу. Проаналізовано основні складові фірмового стилю, айдентики та іміджу, їхню роль у формуванні впізнаваного, цілісного та емоційно привабливого образу бренду. Підкреслюється значення візуальної ідентичності в умовах конкурентного ринку. Обґрунтовано, що якісний фірмовий стиль сприяє формуванню довіри клієнтів, зміцненню позицій компанії та створенню позитивної репутації й лояльної аудиторії.
Keywords: плакат; логотип