Дослідження нейромережевого підходу для генерування музичних композицій - Шопинський, М. В. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є моделі нейронних мереж та модель довгої короткотривалої пам’яті. Метою роботи є проектування та розробка моделі нейронної мережі, здатної розбирати музичні композиції та створювати нові на основі попереднього досвіду. Методи проектування нейронної мережі базуються на технологіях Python, Keras та TensorFlow. У результаті роботи спроектовано та розроблено модель нейронної мережі для генерування музичних композицій, проаналізовано результати роботи моделі, сформовані загальні рекомендації щодо використання моделі
Keywords: генерування; нейронна мережа; машинне навчання; музика; keras; lstm; python; tensorflow