Регіональні аспекти розвитку студентського бізнес-інкубатора, створеного на базі дослідницького університету - Розгон, О. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
До інноваційної інфраструктури дослідницького університету зазвичай відносять і бізнес-інкубатори. Автором робиться висновок, що слід розмежовувати студентські бізнес-інкубатори та студентські інноваційні бізнес-інкубатори. Окремо наводяться авторські визначення цих інноваційних структур. У науковій праці розглядаються правове поняття і види студентських бізнес-інкубаторів. Проаналізовані організаційно-правові форми бізнес-інкубатора: складова технопарку / наукового парку ЗВО; структурний підрозділ ЗВО; молодіжна неприбуткова організація ЗВО.
Keywords: бізнес-інкубатор; дослідницький університет