Розвитку підприємств електроенергетики особливості сценарного підходу в реалізації стратегії - Костін, Ю. Д.; Швидкий, В. А. (ХНУРЕ, 2021)
Сценарний підхід грає особливу роль при підготовці стратегії підприємств. Він дозволяє по-новому поглянути на те, що відбувається навколо, побачити проблеми, що тільки зароджуються, підготувати підприємство до майбутніх змін. Представники підприємств відзначають, що їм вдається понизити ризики масштабних інвестицій, поліпшити якість ухвалюваних стратегічних рішень
Keywords: бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку