Імплементація екологічних директив в україні як вплив на розвиток та впровадження інноваційної діяльності - Білоус, Л. П. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Підписання Угоди про асоціацію між Україною, Європейським Союзом та його державами-членами відкрило нові можливості та створило нові стандарти у різних сферах суспільного життя. Але, того ж часу виникла потреба у нових інструментах для імплементації цих стандартів на усіх рівнях та сферах діяльності, починаючи з актуалізації нормативно-правової бази й закінчуючи модернізацією виробництв.
Keywords: Стратегія екологічного розвитку України до 2030 року; Економічне та галузеве співробітництво