Специфіка розробки вебсайту приватного нотаріуса - Андрющенко, Т. Ю.; Зуєва, Т. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У сучасному цифровому світі інформаційні технології відіграють ключову роль у всіх сферах життя. Правова галузь не є винятком, і відображенням цього факту є активний розвиток і впровадження веб-технологій у сфері юридичних послуг. Однією з найбільш важливих фігур у цьому контексті є приватні нотаріуси, які забезпечують надійність, конфіденційність та легітимність різноманітних правових документів.
Keywords: розробка вебсайту; вебсайт приватного нотаріуса