Вибір матеріалу для створення поглинаючих екранів при захисті військовослужбовців від впливу електромагнітних випромінювань - Лешан, В. О.; Ілляшенко, Л. М. (My University, 2023)
Електромагнітне поле в залежності від його рівня може здійснювати шкідливий вплив на людину. Ступінь його небезпеки зростає із збільшенням напруженості. Вибір матеріалу для створення поглинаючих екранів при захисті військовослужбовців від впливу електромагнітних випромінювань має велике значення
Keywords: захист військовослужбовців; вплив електромагнітного поля