Особливості проведення добровільної і обов'язкової сертифікації поліграфічних підприємств - Григор'єв, О. В.; Щербакова, Ю. О. (My University, 2019)
Визначено місце сертифікації у системі управління якістю поліграфічного підприємства. Проведено дослідження особливостей процесу сертифікації в Україні. Визначені особливості та переваги добровільної та обов'язкової сертифікації, їх вплив на конкурентоспроможність та можливості реалізації друкованого продукту на міжнародному ринку. The place of certification in the quality management system of the printing company has been determined. The features of the certification process in Ukraine have been investigated. The features and benefits of voluntary and mandatory certification, their impact on competitiveness and the ability to market a printed product in the international market are identified.
Keywords: Сертифікація; УкрСЕПРО; поліграфічна продукція; управління якістю; конкурентоспроможність