Спеціалізовані комп’ютерні засоби для спектрального аналізу звукових сигналів на базі мікроконтролера Arduino - Українець, В. О. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка комп’ютерного засобу для спектрального аналізу звукових сигналів на базі мікроконтролера Arduino. У ході кваліфікаційної роботи було проаналізовано принципи роботи та готові рішення для систем спектрального аналізу звукових сигналів. На основі проведеного аналізу визначено основні вимоги та параметри, необхідні для розробки системи аналізу аудіоспектра з використанням мікроконтролера Arduino. Особливу увагу було приділено вибору відповідного апаратного та програмного забезпечення для забезпечення точного аналізу та обробки звукових сигналів в режимі реального часу.
Keywords: мікроконтролер Arduino; звуковий сигнал; аналіз звукових сигналів; мікрофон