Технології штучного інтелекту: тенденції розвитку - Андрощук, Г. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
Робота присвячена дослідженню тенденцій розвитку технологій штучного інтелекту, Зокрема, проведено аналіз сучасного потенціалу зарубіжних країн у проведенні розробок та вишукувань та проблеми правового регулювання у даній сфері.
Keywords: штучний інтелект; технологі