Використання анімаційних образних засобів при розробці характеру персонажа - Слітюк, О. О.; Данильчук, К. А. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі представлені дослідження, пов’язані з розробкою рекомендацій щодо створення характеру анімаційного персонажа за заданими властивостями. Особлива увага приділена вибору факторів та образних засобів, що впливають на передачу характеру персонажа.
Keywords: анімація; персонаж