Розробка програмного забезпечення модуля керування промислового робота МРЛУ-200-901 - Солодовник, П. Е. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – промисловий робот МРЛУ-200-901. Предмет дослідження – модуль керування промислового робота МРЛУ-200-901. Мета магістерської роботи – розробка програмного забезпечення системи керування промислового робота МРЛУ-200-901. Методи дослідження та апаратура: для розв’язання задачі використовувалися методи системного аналізу та сучасних інформаційних технологій; тестування системи платформи промислового робота здійснювалося на персональній IBM-сумісній ЕОМ (тактова частота процесора – 1,3 ГГц, обсяг оперативної пам’яті – 4096 Мб, обсяг жорсткого диска – 500 Гб). Результати: науковий – запропоновано комплексне рішення для модуля керування промислового робота МРЛУ-200-901, що має переваги над існуючим за показниками точності виконання команд та швидкодії; практичний – розроблено алгоритми та програмне забезпечення для модуля керування ПР МРЛУ-200-901. Область застосування – на підприємствах машино- та приладобудування для подальшого удосконалення модулів керування промисловими роботами-маніпуляторами МРЛУ-200-901. Результати магістерської атестаційної роботи апробовані у конференції «Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення».
Keywords: промисловий робот; маніпулятор; мрлу-200-901; програмне забезпечення; система керування; proteus; avr