Сучасний стан наукових досліджень та технологій в промисловості, 2020, №3 - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2020)
Тематична спрямованість журналу: обмін інформацією щодо наукових, технічних та економічних досягнень у промисловості. Журнал передбачає у своєму складі два основних напрями: технічні та економічні науки. Напрями публікацій: інформаційні технології та системи управління, математичне моделювання процесів в економіці та управлінні проектами та програмами, енергетика і транспорт, електроніка, нанотехнології, інформаційно-вимірювальні системи, управління в економіко-екологічних системах, організація та управління виробничими процесами, сучасні технічні засоби, комплекси та системи, економіка підприємства, проектний менеджмент, маркетинг та інші
Keywords: науковий журнал; наукові дослідження; промисловість