Моделі, методи та засоби побудови паралельних алгоритмів - Черниш, А. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделей і методів побудови паралельних алгоритмів аналізу даних з урахуванням умов їх виконання. В ході підготовки кваліфікаційної роботи проведено аналіз існуючих моделей, методів і засобів побудови паралельних алгоритмів, який показав, що вони не дозволяють виконувати побудову паралельних алгоритмів аналізу даних з урахуванням умов їх виконання.
Models, Methods and Tools for Building Parallel Algorithms
Keywords: інтелектуальний аналіз данних; паралельний алгоритм; машинне навчання; бібліотека