Дослідження методів оптимізації тестів та візуалізації інформації при автоматизованому тестуванні - Фундукян, А. А. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є проблема тривалого очікування зворотного зв’язку під час виконання автоматизованого тестування у системах постійної інтеграції. Метою роботи є визначення та розглядання методів оптимізації автоматичного тестування через процеси визначення пріоритетів для виконання тестових випадків. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Python, Robot Framework, та бібліотеках numpy, textdistance, scipy та pyplot В результаті роботи було досліджено методи оптимізації виконання тестових випадків, а саме визначення пріоритетності виконання на основі різноманітності, проведено аналіз та моделювання предметної області, розроблено програмну реалізацію для дослідження
Keywords: автоматизоване тестування; євристики оптимізації; оптимізація тестів; покриття помилок; пошук помилок; середній процент знайдених помилок; тестові випадки; python; robot framewok