Проектування та дослідження антени PIFA для зчитувача RFID систем. Частина 1: математичні моделі та базова конструкція антени - Чемісов, А. Ф. (ХНУРЕ, 2024)
The purpose of the work is to design and study a compact microstrip PIFA antenna for an RFID system reader.
Keywords: базова конструкція антени; дослідження антени PIFA