Алгоритми рекомендаційних систем для підбору фільмів - Валенда, Н. А.; Гнідь, С. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова алгоритму рекомендаційної системи, що під ходить для побудови максимально швидкої та коректної рекомендації фільмів, заснованої на алгоритмі лінійної алгебри — SVD алгоритмі. У доповіді наводяться результати розкладу або декомпозиції матриць для передбачення оцінки користувача для фільму.
Keywords: фільм; рекомендація фільмів