Дослідження методів машинного навчання при розробці програмного забезпечення для формування портфелю інвестора - Ласіцин, О. В. (My University, 2023)
Мета даної роботи полягає у дослідженні фінансових та економічних прогнозів за допомогою аналізу фінансових даних і методів машинного навчання з метою максимізації портфеля інвестора
Keywords: класифікатор; марковіц; нейронна мережа; портфельна оптимізація; ціни акцій