Комп’ютерна система обробки електроміографічних сигналів - Єрошенко, О. А.; Прасол, І. В.; Дацок, О. М. (My University, 2022)
Сучасний стан комп’ютерної техніки та технологій забезпечує можливість подальшого розвитку методів медичної діагностики, які дозволяють отримати інформацію про функції органів і систем організму, раніше недоступних для оцінки, оперативно обробляти і виводити ці дані в зрозумілій для людини формі.
Keywords: електроміографія; медична діагностики; реабілітація; обробка електроміографічних сигналів