Концепція застосування GRID-технології на транспорті - Алексієв, В. О. (ХНУРЭ, 2008)
Проведено аналіз створення комп’ютеризованої системи забезпечення розвитку транспортної інфраструктури. Розглянуто концептуальне обґрунтування застосування GRID-технології для інформаційної підтримки інтелектуальних транспортних технологій. Запропоновано шляхи сумісного використання гетерогенних комп’ютерних ресурсів різних транспортних організацій.
Keywords: комп’ютерні ресурси; grid; транспортна інфраструктура; розвиток