Протез колінного суглоба - Семенець, В. В.; Красюк, Г. В.; Дзюндзюк, Б. В.; Горлевський, С. Е.; Молчанов, В. В.; Бублій, В. В. (НДІПСЗН, ХДТУРЕ, 2003)
Винахід відноситься до медичної техніки, точніше до протезування та протезобудування
Keywords: медична техніка; протезування; протезобудування