Дослідження методів ШІ для планування IT-проектів - Москаленко, М. В. (My University, 2024)
Мета роботи полягає у вивченні доцільності та ефективності застосування гібридного алгоритму для вирішення проблеми планування. У ході дослідження використовувалися методи спостереження, наукові факти, порівняння, експеримент та аналіз.
Keywords: методи спостереження; машинне навчання; штучний інтелект; проблема планування