Оцінювання якості програмних засобів на основі стандартів SQuaRE - Яценко, І. С. (My University, 2024)
Мета роботи: вивчити рекомендації та вимоги стандартів SQuaRE щодо вимірювання якості програмного забезпечення та визначити, наскільки вони корисні. У роботі були розглянуті моделі та стандарти SQuaRE щодо вимірювання якості. Було також розглянуто, що таке елемент показника якості програмного забезпечення, загальний підхід до вимірювання якості програмного забезпечення, еталонна модель вимірювання якості, вибір і створення показників якості, планування та виконання вимірювань, вимірювання якості програмного забезпечення.
Software Quality Assessment Based on SQuaRE Standards
Keywords: оцінювання якості; стандарти; оцінювання продуктивності