Інтелектуальна система підтримки прийняття рішення для організації гуманітарної логістики - Яковлєв, А. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі системи підтримки прийняття рішень в гуманітарній логістиці. Для створення моделі та доказу концепції також були проаналізовані: інструменти для створення СППР, існуючі СППР в логістиці, технології для реалізації. Програмна реалізація продукту розроблена на мові програмування TypeScript. В WebStorm був створений доказ концепції, який підтверджує що реалізація моделі на практиці можлива.
Intelligent Decision Support System for Humanitarian Logistics Organization
Keywords: системи підтримки прийняття рішень; гуманітарна логістика; TypeScript; VUE