Розробка застосунку «Менеджер задач» - Санін, В. О. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є можливість створення та відстеження задач протягом місяця та відстеження фінансового планування в одному місці. Метою роботи є розробка застосунку, який забезпечить користувачам зручний та ефективний інструмент для керування їхніми фінансами та задачами. Проведено дослідження існуючих успішних застосунків, описано їх переваги та недоліки для користувачів. Досліджено технології, що використовуються при створенні певних застосунків. Розроблено алгоритми взаємодії користувачів із контентом і між собою, збереження інформації. Реалізовано користувацький інтерфейс для взаємодії із застосунком. У результаті роботи здійснена програмна реалізація застосунку для відстеження задач та фінансового планування.
Keywords: профіль користувача; фінансове планування; керування фінансами