Дослідження методів аналізу схеми руху з використанням відеодетектування транспортних засобів - Дзюбенко, М. О. (My University, 2020)
Об’єктом дослідження є схеми руху транспортних засобів, що піддаються класифікаціі напрямку руху за допомогою засобів відеодетектування. Мета дослідження полягає в розвитку існуючих методів відеодетектування транспортних засобів для забезпечення стійкості до зміни ракурсу і розташування камери, а також для підвищення якості пошуку і супроводу. Як середовище розробки було обрано Microsoft Visual Studio, що дозволяє легко компілювати код, а також виводити результати кожного логічного блоку коду. У результаті роботи здійснено порівняльний аналіз обраних методів для відеодетектування транспортних засобів.
Keywords: відеодетектування; транспортні засоби; нейронні мережі; opencv; python