Система показників оцінки інвестиційної привабливості проектів - Тохтамиш, Н. І.; Альхьярі Амер Махмуд Алі (ХНУРЕ, 2020)
Метою дослідження є поглиблене вивчення системи показників оцінки інвестиційної привабливості проектів. Визначено базові принципи оцінки та методи оцінки інвестиційної привабливості інвестиційних проектів.
Keywords: економічна ефективність; норма окупності; індекс прибутковості; чиста поточна вартість