Аналіз та розробка антенного устаткування для стандарту DVB-T2 - Буєвський, Н. О. (My University, 2019)
У сучасному світі потреба людства в якісному телебаченні потребує швидкого розвитку безпровідних технологій та ефективних рішень щодо їх використання. У дипломній роботі досліджено антену Харченко, розраховано дальність прийому цифрового телебачення DVB-T2. Для значного рівня роботи цифрового телебачення, було обрано варіант зі збільшенням відстані території прийому сигналу та промодельоване рішення з використанням спрямованої антени.
Keywords: антена Харченко; штатна антена; DVB-T; DVB-T2; модуляция OFDM; зона покриття; кодер