Розробка фірмового стилю та елементів бренд –айдентики для кафе-коворкінгу «DOBROby2» - Глушко, С. С. (My University, 2023)
Тема кваліфікаційної роботи – розробка фірмового стилю та елементів бренд-айдентики для кафе-коворкінгу «DOBROby2». Мета роботи – розробка унікального фірмового стилю, що зможе виділити бізнес серед інших та підкреслити його індивідуальність. Розробка великої кількості елементів бренд -айдентики для підвищення упізнаваності бренду. У кваліфікаційній роботі розроблено унікальний фірмовий стиль, що виділяє бренд та запам’ятовується, розроблено велику кількість елементів бренд-айдентики, розроблено технологічні схеми виготовлення носіїв фірмового стилю, обрано та розраховано матеріали для виготовлення фірмової родукції, розроблено маршрутно -технологічну карту процесу друкування візитівки та шопера.
Keywords: бренд-айдентика; кафе-коворкінг