Проектування інформаційної системи відеоспостереження - Адаменко, В. О. (My University, 2024)
Мета роботи – розроблення прототипу системи відеоспостереження з проектною частино та який забезпечує захист об’єкту захисту. У процесі виконання кваліфікаційної роботи було спроектовано інформаційну систему відеоспостереження та реалізовано програмне забезпечення для різних видів використання відеокамери. Система спроектована та реалізована таким чином, що будь-який користувач може застосовувати її у різних додатках. Якщо користувачу достатньо однієї камери він має можливість приєднати її до телеграм боту та отримувати результат звідти. Якщо користувач має задачу з охорони якогось великого об’єкту де кількість камер більша, він може використати розроблене програмне забезпечення та додавати групу камер. Система самостійно може реагувати на рух у полі зору датчика руху та камери та записувати події з надсиланням та збереженням відеоданих.
Keywords: відеоспостереження; прототип; камера; об’єкт захисту