Використання аналізатора мережі для логування мережевих пакетів - Барковська, О. Ю.; Важинський, Б. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді наводяться результати досліджень ряду аналізаторів мережі (OpenVAS, Wireshark, Intruder, SoftPerfect), їх переваги та недоліки за наступними критеріями: простота у використанні, здібність виявлення загроз та небезпек, інтегрування з хмарними провайдерами.
Keywords: аналізатор мережі; логування мережевих пакетів