Про можливість використання в медицині акустомагнітного збудження електричного поля - Бондаренко, І. С.; Аврунін, О. Г. (НТУ «ХПІ», 2022)
Встановлено можливість застосування акусто-магнітного впливу для дистанційного збудження електричного струму локальної ділянки БС.
Keywords: електричний струм; акусто-магнітний вплив; біологічні тканини