Система інтелектуального порівняння профілів для рекомендації робочих вакансій - Пільгук, Ю. Ю. (My University, 2021)
Була створена модель та вивчена можливість її застосування для прогнозування узагальненої посади для вакансії, а також перевірено її на резюме кандидатів, для того щоб на основі отриманих прогнозів- передбачень мати змогу рекомендувати, як посади кандидатам, так власне і самих кандидатів які підходять до тої чи іншої посади. На основі отриманих результатів було зроблено висновок про поліпшення видобутку даних для побудови моделі. Використання більш прогресивних алгоритмів машинного навчання і доцільність використання машинного навчання в рекомендаційних системах в цілому. Також зроблено висновки про перспективність застосування в суміжних сферах, таких як маркетинг.
Keywords: архітектура; вакансія; машинне навчання; резюме; рекомендаційна cистема; elasticsearch; python