Розробка технологічного процесу виготовлення книжкового видання «Київський тролейбус» - Графський, І. О. (My University, 2024)
Метою роботи є розробка технологічного процесу підготовки та випуску книжкового науково-популярного видання: «Київський тролейбус», зміст якого буде цікавим як для мешканців столиці України, туристів, гостей міста, і всіх, хто цікавиться, як розвитком самого міста, так і його інфраструктури. При виконанні роботи було зроблено аналіз завдання, сформульовано мету роботи, сформовано задачі, які потрібно вирішити для досягнення мети: виконати аналітичний огляд сучасного стану поліграфічних процесів, обладнання та матеріалів; обґрунтувати вибір способу друку; розробити схеми технологічного процесу друкування книжкового блоку та обкладинки видання; розробити схему післядрукарського етапу виготовлення видання; встановити перелік необхідного обладнання та матеріалів для виготовлення видання; виконати необхідну кількість розрахунків щодо завантаження обладнання та необхідної кількості основних матеріалів. Всі вказані задачі при виконанні роботи вирішено. Частка матеріалів довідкового змісту розміщена у додатках. В економічній частині роботи виконані розрахунки, які дозволили обґрунтувати доцільність виготовлення даного видання.
Keywords: книжкове видання; поліграфія; друкарське обладнання; післядрукарське обладнання; офсетний друк