Дослідження методів оптимізації алгоритмів розпізнавання обличчя для систем з обмеженими ресурсами - Мазурова, О. О.; Садовников, Б. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
В роботі було досліджено як методи оптимізації нейронних мереж, так і класичних алгоритмів комп’ютерного зору, а саме: метод дистиляції знань; метод квантування; метод обрізки мережі; метод розпаралелювання обчислень; метод сумісного використання вагів
Keywords: розпізнавання обличчя; комп'ютерний зір