Agile-розробка як концептуальний підхід до організації «розумного» виробництва в умовах розбудови економіки Індустрії 4.0 - Шебеко, О. О. (НДІ ПЗІР НАПрН Україн, 2021)
Дана робота присвячена дослідженню сучасних методів і підходів до організації господарської діяльності, що зібрані у єдину систему Agile, а також висвітленню переваг її застосування. Зокрема, у науковій праці розглянуто основні принципи та інноваційні підходи, на яких будується уся система, а також наголошено на важливості інтеграції даної методології в сучасне виробництво у зв’язку із неминучістю розбудови економіки індустрії з 3 етапу до 4. This work is devoted to the study of modern methods and approaches to the organization of economic activity, collected in a single system Agile, as well as highlighting the benefits of its application. In particular, the scientific work considers the basic principles and innovative approaches on which the whole system is built, and emphasizes the importance of integrating this methodology into modern production in connection with the inevitability of industrial economy from stage 3 to 4.
Keywords: Agile; Індустрія 4.0; господарська діяльність; суб’єкт господарювання; гнучка методологія розробки; інтерація; Agile; Industry 4.0; business activity; business entity; flexible development methodology; interaction