Моделі застосування архітектурного патерну Entity Component System для різних мов програмування - Пасічко, В. В. (My University, 2019)
У роботі розглянуто питання застосування архітектурного шаблону Entity Component System в різних мовах програмування. Проведено дослідження можливості застосування ECS в двох різних галузях програмування. Також виконано порівняння ECS підходу з ООП та функціональним підходами. В ході виконання магістерської роботи створено два додатки використовуючи різні мови програмування.
Keywords: еcs; архітектура; с#; рython; штучний інтелект; data science