Розроблення методу відстежування траєкторій рухомих об’єктів Індустрії 5.0 - Дмітрієв О. Е. (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – задача відстеження траєкторій рухомих об’єктів в Індустрії 5.0. Предмет дослідження – траєкторії рухомих об’єктів в Індустрії 5.0. Мета роботи – розроблення програмного забезпечення та дослідження задачі відстеження траєкторій рухомих об’єктів в Індустрії 5.0. В роботі розглядається методика відстеження траєкторій рухомих об’єктів в Індустрії 5.0 за результатами обробки даних, отриманих за допомогою оптико-електронних станцій траєкторних вимірювань, об'єднаних в єдину сенсорну інфокомунікаційну мережу без використання лазерних далекомірів для вимірювання похилої дальності. У даній роботі було вирішено задачу відстеження траєкторій рухомих об’єктів в Індустрії 5.0 за допомогою мови програмування Java та середовища розробки Intellij IDEA 2021 , а також було проведено порівняльний аналіз алгоритмів та методів відстеження траєкторій руху наземних об'єктів та створено програмний продукт.
Keywords: штучний інтелект; оптико-електронна станція траєкторих вимірювань; рухомий об’єкт; оцінка технології