Розробка автоматизованої системи обробки даних з розподілених інформаційних джерел - Біленець, О. О. (My University, 2020)
В ході виконання атестаційної роботи розроблено автоматизовану систему для збору та обробки даних з розподілених інформаційних джерел. Система представлена у вигляді веб-додатку, на якому користувачеві виводяться дані обрані для аналізу з веб-ресурсів, за параметрам, що вказую користувач. Проаналізовано аналоги даної системи, для програмної реалізації обрано мову програмування JavaScript, та фреймворк Vue.Js.
Keywords: обробка даних; API; автоматизована система; інформаційні джерела